Sahanda göz yumurta yaparken en çok dikkat edilmesi gereken şey taze yumurta kullanmak mı? Ayrıca, yağın yeterince ısınmış olması ve yumurtaların kırıcılığı ile ilgili pürenler oldukça önemli gibi görünüyor. Peki, yumurtaların beyazlarının pişmesi için ideal süreyi nasıl ayarlıyorsunuz? Akışkan bir sarı istemek gerçekten de kısa süre pişirmekle mi ilgili?
Sahanda göz yumurta yaparken en çok dikkat edilmesi gereken şey taze yumurta kullanmak mı? Ayrıca, yağın yeterince ısınmış olması ve yumurtaların kırıcılığı ile ilgili pürenler oldukça önemli gibi görünüyor. Peki, yumurtaların beyazlarının pişmesi için ideal süreyi nasıl ayarlıyorsunuz? Akışkan bir sarı istemek gerçekten de kısa süre pişirmekle mi ilgili?
Cevap yaz