Gözleme yaparken, malzemelerin çeşitliliği ve miktarı gerçekten de ağırlığı nasıl etkiliyor? Özellikle peynirli gözleme, patatesli ya da kıymalı gözlemelerin ağırlıklarının farklılık göstermesi ilginç. Bu durumda, hangi iç harçları kullanmanın ağırlık üzerinde en fazla etki yaptığını düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin gözlemenin son ağırlığına olan etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa süre pişirmenin avantajları nelerdir?
Gözleme yaparken, malzemelerin çeşitliliği ve miktarı gerçekten de ağırlığı nasıl etkiliyor? Özellikle peynirli gözleme, patatesli ya da kıymalı gözlemelerin ağırlıklarının farklılık göstermesi ilginç. Bu durumda, hangi iç harçları kullanmanın ağırlık üzerinde en fazla etki yaptığını düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin gözlemenin son ağırlığına olan etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa süre pişirmenin avantajları nelerdir?
Cevap yaz