Gözleme yaparken çökereği ve diğer malzemeleri hazırlamak oldukça keyifli bir süreç değil mi? Hazır yufka kullanmak, özellikle yoğun günlerde mutfakta zaman kazandırıyor. Çökereği ezmek ve diğer malzemelerle karıştırmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Yufkaları kapatırken dikkat etmeniz gereken noktalar var mı? Ayrıca, gözlemeyi pişirirken yumurta sarısını sürmek gerçekten güzel bir renk ve lezzet katıyor. Sizce farklı sebzeler ekleyerek daha değişik tatlar denemek nasıl olur?
Gözleme yaparken çökereği ve diğer malzemeleri hazırlamak oldukça keyifli bir süreç değil mi? Hazır yufka kullanmak, özellikle yoğun günlerde mutfakta zaman kazandırıyor. Çökereği ezmek ve diğer malzemelerle karıştırmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Yufkaları kapatırken dikkat etmeniz gereken noktalar var mı? Ayrıca, gözlemeyi pişirirken yumurta sarısını sürmek gerçekten güzel bir renk ve lezzet katıyor. Sizce farklı sebzeler ekleyerek daha değişik tatlar denemek nasıl olur?
Cevap yaz