Gözleme yapmayı düşünüyorsanız, hamur açmadan bu lezzeti hazırlamak gerçekten pratik bir seçenek. İç harcını hazırlarken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Peynirli mi, ıspanaklı mı yoksa farklı bir kombinasyon mu tercih edersiniz? Ayrıca, yufkaların taze olmasına dikkat etmek önemli gibi görünüyor, bu konuda daha önce yaşadığınız bir deneyim var mı? Pișirme sürecinde dikkat ettiğiniz özel bir nokta var mı? Gözlemelerinizin çıtır çıtır olması için yağ miktarını nasıl ayarlıyorsunuz?
Gözleme yapmayı düşünüyorsanız, hamur açmadan bu lezzeti hazırlamak gerçekten pratik bir seçenek. İç harcını hazırlarken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Peynirli mi, ıspanaklı mı yoksa farklı bir kombinasyon mu tercih edersiniz? Ayrıca, yufkaların taze olmasına dikkat etmek önemli gibi görünüyor, bu konuda daha önce yaşadığınız bir deneyim var mı? Pișirme sürecinde dikkat ettiğiniz özel bir nokta var mı? Gözlemelerinizin çıtır çıtır olması için yağ miktarını nasıl ayarlıyorsunuz?
Cevap yaz