Baklavalık yufkayla patatesli gözleme yapmak gerçekten de çok keyifli bir deneyim olabilir. Patateslerin haşlanması ve harcın hazırlanması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Özellikle patatesleri ezme aşamasında hangi kıvamda olmaları gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, gözlemenin pişirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken bir püf noktası var mı? Bu tarifte zeytinyağı yerine başka bir yağ kullanmak mümkün mü? Yufkaların dondurulması konusunda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Baklavalık yufkayla patatesli gözleme yapmak gerçekten de çok keyifli bir deneyim olabilir. Patateslerin haşlanması ve harcın hazırlanması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Özellikle patatesleri ezme aşamasında hangi kıvamda olmaları gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, gözlemenin pişirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken bir püf noktası var mı? Bu tarifte zeytinyağı yerine başka bir yağ kullanmak mümkün mü? Yufkaların dondurulması konusunda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz