Kuru yufkadan gözleme yaparken en çok hangi iç harcı kullanmayı tercih ediyorsunuz? Peynirli ve maydanozlu harç gerçekten klasik bir lezzet ama ıspanak ya da patates de denemeyi düşündüğünüz seçenekler arasında mı? Pişirme süresini ayarlarken, gözlemenin dış yüzeyinin altın rengi almasını beklemek önemli mi sizce? Ayrıca, sıcak servis yapmanın yanında yoğurt ya da salata ile sunum yapmanın tadı nasıl olur?
Kuru yufkadan gözleme yaparken en çok hangi iç harcı kullanmayı tercih ediyorsunuz? Peynirli ve maydanozlu harç gerçekten klasik bir lezzet ama ıspanak ya da patates de denemeyi düşündüğünüz seçenekler arasında mı? Pişirme süresini ayarlarken, gözlemenin dış yüzeyinin altın rengi almasını beklemek önemli mi sizce? Ayrıca, sıcak servis yapmanın yanında yoğurt ya da salata ile sunum yapmanın tadı nasıl olur?
Cevap yaz