Gözleme yaparken yufkaların taze olmasına dikkat etmek çok önemli. Bayat yufka kullanmak, gözlemenin lezzetini gerçekten olumsuz etkileyebilir. Pastırma tuzlu olduğundan, tuz oranını kontrol etmek de şart. Bu tarifte farklı peynir çeşitleri veya sebzeler ekleyerek iç harcını zenginleştirmek de mümkün. Peki, gözleme yaparken kullandığınız malzemeler arasında favoriniz hangisi?
Gözleme yaparken yufkaların taze olmasına dikkat etmek çok önemli. Bayat yufka kullanmak, gözlemenin lezzetini gerçekten olumsuz etkileyebilir. Pastırma tuzlu olduğundan, tuz oranını kontrol etmek de şart. Bu tarifte farklı peynir çeşitleri veya sebzeler ekleyerek iç harcını zenginleştirmek de mümkün. Peki, gözleme yaparken kullandığınız malzemeler arasında favoriniz hangisi?
Cevap yaz